Életmód
A kutyaként élő japán férfi arról panaszkodik, hogy a többi eb nem akar játszani vele
2023.10.02. I 13:26
Megpróbál keresni egy magához hasonlót, mert a többi, valódi kutya nem nagyon akar a barátja lenni.

Egy japán, a híradások által csak Toko-sannak nevezett férfi nem kevesebb mint 5,8 millió forintnyi japán jent költött arra, hogy elkészítsenek neki egy teljesen élethű jelmezt, aminek a segítségével kutyaként élheti az életét – írja a Daily Mail.

A férfinek nem volt elég a kutya kinézet, úgy szeretett volna járni és mozogni, mint egy igazi kutya. A különleges ruhában a férfi úgy tud mozogni, ülni mint egy igazi kutya.

A jelmezt egy profi cég hozta össze 40 nap alatt, ami megsüvegelndő teljesítmény, pláne, hogy a kutyaruha félelmetesen élethű lett. Toko-sannak saját bevallása szerint azért esett a választása a skót juhász fajtára, mert méretben hasonlóak hozzá és mert alapból kedveli őket.

Ugyanakkor a többi, valódi kutya nem nagyon akar a barátja lenni. „Némileg meglepettnek tűntek, és sajnálatos módon nem tekintenek egyenlő félnek” – nyilatkozta a japán férfi. Toco kijelentette, hogy ettől még nem adja fel: igazi kutyák helyett inkább olyan játszótársat keresne magának, aki hozzá hasonlóan emberként született, ám később kezdte kutyának érezni magát.

Elmondása szerint azonban egyelőre nem talált ilyen, így a keresés folytatódik, írja a LadBible. A rajta gúnyolódók miatt is sajnálkozik, de fenntartja, hogy továbbra is gyakorolni akarja hobbiját, függetlenül attól, hogy a többi „kegyetlen” kutya mennyire nem szívleli.