Életmód
Feleségül vett egy hologramot egy férfi
2023.09.20. I 15:20
Hatsune Miku - így hívják azt a virutális alkotást, aki elcsavarta Akihiko Kondo fejét.

Különös történet és különös szerelem. Mert bár Akihiko ma is végtelenül boldog, a családjával már sosem lesz olyan a kapcsolata, mint amikor még agglegény volt. Anyukája ugyanis nem volt hajlandó részt venni fia esküvőjén, mivel igencsak ellenezte a menyasszonyválasztást. 

A férfi ráadásul halálos fenyegetéseket is kapott abban az időszakban, köszönhetően talán annak is, hogy az egész világ felfigyelt a különös kapcsolatra. Hatsune Miku egy virtuális popsztár, akinek a holografikus verziójához bárki hozzáférhetett egy programon keresztül, s ennek köszönhetően még bezsélni is lehetett vele. Öröm az ürömben, hogy egy szoftverfrissítés miatt azonban a kommunikáció lehetősége megszűnt, így Kondo felesége jó ideje csak hallgat.

Azóta azonban természetesen elkészült az élethű mása is, aki ilyenformán a férfi életének mindennapos része lett. Egy tokiói lakónegyedben lévő lakóparkban élnek és a férfi azt is elárulta, hogyan telnek a napjaik. 

"Minden nap olyan dolgokat mondok neki, mint "Megyek dolgozni" és "Aranyos vagy"" - mondta a büszke férj egy interjúban, miközben az ujján jól láthatóan ott virít a jegygyűrűje. Az esküvőjükre egy tokiói kápolnában került sor, ahol Hatsune Miku "élethű" kitömött mása volt jelen. 

Azóta az otthonában is ez a bábú "helyettesíti" a megnémult hologramos verziót. Azóta az is kiderült, hogy a férfi alig volt 5 éves, amikor először beleszeretett egy kitalált meseszereplőbe, akit eg yvideójátékban látott. A gimi harmadik osztályában pedig az úgynevezett anime-re kattant rá.

A lányoknál azonban nem volt sikere, mindig elutasították - de ma már nem bánja!