Ismeretterjesztő
iPhone rajongók figyelem: ma debütálnak a legújabb almás kütyük
2023.09.12. I 10:30
Szeptember 12-én rendezi meg idei őszi eseményét az Apple, amelynek keretein belül előreláthatólag négy új iPhone-t és két Apple Watchot szinte biztosan bejelentenek.

Szeptember 12-én végre kiderül, min ügyködött az Apple az elmúlt egy évben. A vállalat idén júniusban tartotta meg első eseményét, akkor az iOS 17-et, az iPadOS 17-et, a watchOS 10-et és a macOS Sonomát leplezték le, „One more thing...”-ként az Apple még a Vision Prót is bemutatta, amellyel teljesen új szakaszt nyitottak a vállalat életében – írja az Index.

A keddi este középpontjában az új termékek fognak állni: az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro, az iPhone 15 Pro Max, az Apple Watch Series 9 és a második generációs Apple Watch Ultra. 

A hangsúly ezúttal is az iPhone-okon lesz minden bizonnyal. Az alapmodellek – tehát az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus – megkapják az USB-C-csatlakozót, amelyet az EU tavaly megszavazott törvénye miatt kénytelen a készülékekbe helyezni az Apple, emellett több funkciót is megörökölnek az iPhone 14 Próból.