Ismeretterjesztő
Nagyon nehéz lesz iPhone 15 Pro mobilt szerezni
2023.07.24. I 14:48
A jelentések szerint a megjelenés után alig lehet majd szerezni Apple iPhone 15 Pro vagy iPhone 15 Pro Max mobilt: kevés lesz ezekből.

Jól értesült források szerint amikor az Apple szeptemberben piacra dobja majd az iPhone 15 szériát, akkor az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max modellekből nagyon kevés lesz, emiatt pedig nehézkesnek bizonyul majd ezek beszerzése. Állítólag a problémát az okozza, hogy gondok adódtak a kijelzőgyártással az LG Displaynél.

A kijelzőgyártás azért akadozik, mert új gyártási eljárást használnak a káva méretének csökkentése érdekében. Hasonló helyzetbe került az Apple és beszállítója egyes Apple Watch modellekkel is a múltban.

Az LG-nél gyártott kijelzők most még nem mennek át a megbízhatósági teszteken, így az Apple változtat a terveken. Az összeszereléshez addig is tudják használni a Samsung gyártású képernyőket. Az igyekezet ellenére a Pro modellek készletei nagyon szűkösek lesznek majd idén ősszel. Más források szerint az sem kizárt, hogy csúszik néhány hetet az új modellek megjelenése.