Ismeretterjesztő
Izgalmas előadásokkal június 13-14-én jön a Felfedezők Napja
2020.06.12. I 18:00
Tavaly elmaradt, idén viszont a koronavírus-járvány ellenére is megtartják a Felfedezők Napja fesztivált. Heiling Zsolt az Egyenlítőben elmondta, az idei évben az online térbe költözik a rendezvény. A fesztivál igazgatója szerint az online esemény előnye, hogy sokkal többen tudnak részt venni rajta, akár a világ minden pontjáról.
Felfedezők Napja fesztivál igazgatója elmondta, tavaly sajnos elmaradt a rendezvény, így idén már mindenképpen szerették volna megtartani. A koronavírus-járvány miatt most az online térbe költözik az esemény. A pontos program ITT érhető el.

A rendezvény egyszerre szakmai és szórakoztató. A Felfedezők Napja a kutatóexpedíciók fesztiváljának indult, majd kitágították látókörüket, így utazók, kalandorok is megosztják tapasztalatainkat az eseményen. A közös pont az előadókban, kiállítókban az, hogy mindenki valamilyen céllal járja a Földet. Valaki kutat, valaki saját magát keresi, de a tudatos utazás, kutatás, keresés, felfedezés, élmény összekapcsolja a résztvevőket. 

Az online esemény előnye, hogy sokkal többen be tudnak kapcsolódni a világ minden tájáról, így a chilei és a spanyol nagykövet is előadást tart majd. 
Fontos a regisztráció, hiszen azt követően érkeznek majd a linkek, ahol elérhetők lesznek az előadások. Idén is lesz játék, de most a szokásokkal ellentétben nem pecséteket kell gyűjteni, hanem az előadásokon való részvétel az, ami növeli az esélyét a főnyeremény, vagyis a drón elnyerésének.