Ismeretterjesztő magazin
Az ország összefogott! Egy emberként küzdünk a koronavírus ellen!
2020.04.22. I 18:10
Szerencsére továbbra is sokan jelentkeznek önkéntesnek vagy tesznek felajánlásokat a koronavírus-járvány apropóján. Minden szervezetnél összefogás tapasztalható - erről számoltak be az érintettek az Egyenlítő-Home Office adásában. 
Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője szerint az egész országban összefogás tapasztalható. A közösségi oldalakon rengeteg csoport alakult annak érdekében, hogy az emberek egymást segítsék. 

Az akciócsoport segít a felajánlások koordinálásában, hogy olyan helyekre jussanak az adományok vagy a segítség, ahol valóban szükség van rá. Mivel az egészségügy kellő anyagi támogatást kap, így elsősorban a szociális területekre irányítják a segítséget. 

Hogyan segíthetünk? 
A honlap IDE KATTINTVA elérhető.

Az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója, Gáncs Kristóf is arról számolt be, hogy rengetegen szeretnének segíteni. Hosszú és nehéz időszakra kell felkészülni, ezért reméli, még többen fognak csatlakozni. 

A Segélyszervezet célja a járványidőszakban sem változott:
Világszerte nő a családon belüli erőszak, ami leginkább bántalmazott nőket érinti. Fontos kiemelni, hogy ugyan járványhelyzet van, de a segítség továbbra is elérhető!

Akinek támogatásra van szüksége, vagy bántalmazottnak szeretne segíteni, az EZEN a honlapon informálódhat!