Életmód
Táplálkozás, mozgás, pozitív gondolkodás – Út az egészséges életmódhoz
2020.04.20. I 18:00
Kifejezetten immunerősítő torna ugyan nem létezik, de a mozgás igenis hozzájárul ahhoz, hogy egészségesek legyünk. Gunther-Nyitrai Kriszta testépítés és fitness edző az Egyenlítő - Home Office adásában elmondta, az egészséges életmód nemcsak a helyes táplálkozásból és a megfelelő mennyiségű sportból áll, hanem az is elengedhetetlen, hogy pozitívan álljunk az élethez. 
Szervezetünk védekező mechanizmusa az immunrendszer. Ha kifogástalanul működik észre sem vesszük, hogy van. Mik a jelei és mi a teendő akkor, ha immunrendszerünk felmondja a szolgálatot? Karbantartható-e az immunrendszer aktív testmozgással? Ezekben a kérdésekben volt segítségünkre Gunther-Nyitrai Kriszta testépítés és fitness edző. 

Táplálkozás, mozgás és pozitív gondolkodás!

- vagyis ez a három dolog szükséges az immunrendszer erősítéséhez. 

Kriszta szerint teljesen egészséges ember ma már nincsen. Legtöbb esetben ülő életmódot folytatunk, mozgásszegény életet élünk és az étkezésre sem figyelünk eléggé. Az lenne a legoptimálisabb, ha mindenki a mozgása szerint étkezne.  

Változás táplálkozás, mozgás és pozitív gondolatok, mindezeket karantén idején is be kell tartanunk. Kriszta el is mondta, milyen lehetőségeink vannak ezekre:
Fontos kiemelni, mindez csak úgy működhet, ha van napirendünk. Legyen helye benne a mozgásnak is!